MUTASYONLU VİRÜS BURNUMUZUN DİBİNE KADAR GİRDİ

Mutasyonlu koronavirüs kapımıza kadar dayandı. Afyonkarahisar’da korona virüs (Covit-19) ile mücadele tüm hızıyla sürerken, kentte 2’si pozitif mutasyonlu virüs 7’si temaslı olmak üzere 9 kişi karantinaya alındı. Mutasyonlu virüs taşıyanlardan birisinin ise hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

  • 04 Şubat 2021 - 17:10
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yurt geneli ile birlikte Denizli'nin komşusu Afyonkarahisar’da da pandemi dolayısı ile alınan önlemler ile vaka sayılarında ciddi bir düşüş yaşanırken dün yapılan Covit-19 testlerinde 2 kişide mutasyonlu koronavirüs tespit edildi. Kente merkezinde yaşadıkları öğrenilen kişilerden birisi kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken bir diğeri ise evinde karantinaya alındı. Denizli'nin burnunun dibine kadar gelen mutasyonlu virüs kentte tedirginlik yaratmaya yetti.

Olay üzerine Afyon'da testleri pozitif çıkan 2 kişi ile temaslı oldukları belirtilen 7 kişide ayrıca evlerinde karantinaya alındı. Evlerinde karantinada olan 1 ‘i pozitif 7’si temaslı olan şahısların sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Vatandaşlara tedbirlere sıkı sıkıya uyulması konusunda bir kez daha uyarılarda bulunuldu.