MUSTAFA YUMLU: YAPMAMIZ GEREKEN BUYDU

Denizlispor’un 1-0 kazandığı Alanyaspor maçı sonrası açıklama yapan Mustafa Yumlu, futbolcu arkadaşlarını gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ederken, teknik direktör Yalçın Koşukavak’ı da övdü.

  • 21 Aralık 2020 - 06:25
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yetenekli oyuncu, her kulüpte para sorunu yaşandığını ve yabancı futbolcuların da bu konuda haklı olduğunu savundu. Yumlu, “Yapmamız gereken buydu, daha önce de yapmamız gereken buydu. Hocamızla Alanyaspor’u iyi analiz ettik. Bu 3 puan bizim için de Denizli için de çok önemliydi. Bir kıvılcıma ihtiyacımız vardı. Herkesi kutluyorum. Şimdi olmazsa olmazlarımız başlıyor. Önümüzdeki iki maç Denizlispor’un nereye gideceğini gösterecek. Horozlar evinde öttü artık deplasmanda da ötecek” diye konuştu.

“YABANCILAR PARA İÇİN GELİYORLAR”

Denizlispor’da para sorununu yaşandığını ancak bunun her kulüpte olduğunu dile getiren Mustafa Yumlu, yabancı oyuncuların da haklı olduğunu belirtti. Yumlu, “Maddi sorunlar bizde de var. Bazı oyuncuların para almadıkları için oynamadıkları kulağıma geliyor. Ben kendi adıma konuşayım. Yabancı oyuncuların bunlara hakkı var. Biri Arjantin’den biri Kolombiya’dan geliyor. Buraya para için geliyorlar. Çok doğal, biz de bu işi para için yapıyoruz. Puan tablosuna baktığımda içim acıyor. En son sıradaydık. Benim için para ikinci planda kalıyordu. Kendime yakıştıramıyordum” diye konuştu.