BU ZİHNİYETE KARŞI MÜCADELEMİZ BİTMEYECEK

Eğitim İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan basında yer alan Atatürk büstünün sökülmesi ve Türk bayrağının sökülmesi konusuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Eğitimiş Denizli Şubesi olarak saldırıyı yapan bu ve bunun gibi şahıslara ve zihniyetlerine karşı mücadelemiz asla bitmeyecektir" dedi.

  • 21 Aralık 2020 - 04:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Basından öğrendiğimize göre Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallemizdeki Hayırseverler Ortaokulunun bahçesinde yer alan Atatürk Büstüne ve büst üzerindeki Türk bayrağına bir saldırı olmuş diyen Eğitim İş Şube başkanı Namık Kemal Aydoğan konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Aydoğan'ın açıklaması şu şekilde:

Basından öğrenebildiğimiz kadarıyla bir okulumuzda hizmetli görevini yürüten ve bu görevinden yeni istifa eden bir kişinin yaptığı bu saldırıyı kınıyoruz. Atatürk, yalnızca Türk Milletine değil bütün dünya uluslarına örnek olmuş en büyük devrimci, büyük bir devlet adamıdır. Türk milletini ortaçağ karanlığından kurtarmış çağdaş dünyanın ve gelişmiş ülkelerin medeni yaşam değerleriyle buluşturmuş bir liderdir. Atatürk büstlerine saldırarak, bağımsızlığımızın simgesi bayrağımızı kesip atarak Atatürk ilkelerini unutturamaz hiç kimse. Buna asla izin vermeyeceğiz.