MÜFİT CAN SAÇINTI’DAN KEYİFLİ SÖYLEŞİ

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Kitap Günleri’nin beşinci gününde ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı sevenleri ile Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

  • 08 Ekim 2019 - 19:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlili vatandaşların büyük ilgi gösterdiği söyleşide keyifli anlar yaşandı. Mandıra Filozofu olarak da tanınan Müfit Can Saçıntı’nın söyleşisi yaklaşık bir saat sürdü.

Müfit Can Saçıntı söyleşisinden sonra salonu dolduran Denizlililer ile selfie çekildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ünlü oyuncu ve yönetmen adına dikilen fidanının belgesini, Müfit Can Saçıntı’ya verdi. Bu ince hareketten dolayı Başkan Doğan’a teşekkür eden Saçıntı, bu tarz etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğini söyledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, kendilerini kırmayarak Kitap Günleri’ne gelen Müfit Can Saçıntı’ya teşekkür etti. Başkan Doğan, Merkezefendi Belediyesi olarak kültür ve sanat anlamında etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

İmza günü kapsamında da Işık Öğütçü, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazar Fikret Karatepe okurlarıyla bir araya geldi.

Kitap Günleri İmza günü etkinliklerinde 9 Ekim Çarşamba günü (Yarın) Hasan Ali Toptaş, Şükrü Erbaş, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan, Serhan Keserlioğlu, Müjde Aklanoğlu, Ahmet Zeki Yeşil ve Denizlili yazarlar Safiye Samyeli ve Zeynep Karaaslan okurlarıyla buluşacak.