MİLLETVEKİLİ TİN DEPREM BÖLGESİNDE EKİPLERLE

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Şahin Tin deprem bölgelerinde ziyaretlerde bulundu. Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine giden Tin depremzedeler ile bir araya gelerek bölgedeki ekiplerden bilgi aldı.

  • 24 Şubat 2023 - 14:15
  • Son Güncelleme : 24 Şubat 2023 - 14:17

Kahramanmaraş merkezli 10 ilin etkilendiği depremler meydana geldi. Depremlerin ardında Adalet ve kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Şahin Tin bölgeye giderek ziyaretlerde bulundu. Bölgedeki ziyaretlerine devam eden Tin Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine gitti. İlçede çadır kentlerde kalan vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretindki detayları sosyal medya da paylaşan Tin: "Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeyiz. İnsanlık tarihinin en büyük tabii afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Millet olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Türkoğlu’nda da deprem maalesef yıkımlara, can kayıplarına yol açtı. Devletimiz tüm imkanlarıyla felaketin yaralarını sarıyor." ifadelerini kullandı.

Türkoğlu ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Tin: "Türkoğlu ilçemizdeki çadır kentte vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Devlet millet el ele verdik ve zor zamanda kimseyi yalnız bırakmadık. Sarsıntının sebep olduğu yıkımı hep birlikte ortadan kaldırıp bölgeyi yeniden imar edeceğiz. Umudumuz yüksek, zorlukları birlikte aşacağız." dedi.

Bölgeye giden yardımlara dikkat çeken paylaşımında Tin: "Türkoğlu ilçemizde ülkemizin dört bir yanından gelen yardımların teslim alındığı, tasnif ve dağıtımının yapıldığı lojistik merkezinde incelemelerde bulunduk, bilgiler aldık. Milletimizin dayanışması ve devletimizin gücüyle inşallah yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Bölgeye giden yardımlara dikkat çeken paylaşımında Tin: "Türkoğlu ilçemizde ülkemizin dört bir yanından gelen yardımların teslim alındığı, tasnif ve dağıtımının yapıldığı lojistik merkezinde incelemelerde bulunduk, bilgiler aldık. Milletimizin dayanışması ve devletimizin gücüyle inşallah yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz." ifadeleri kullandı.

Denizli'ninde seferber olduğunu belirten Tin: "Denizlimiz asrın felaketini yaşayan bölgede tüm gücüyle seferber durumda. Depremin ilk gününden itibaren Türkoğlu ilçesinde cansiperane çalışan AFAD Denizli İl Müdürümüz Ali Etiz ve ekibini ziyaret edip bilgi aldık, gayretli çalışmaları için teşekkür ettik. Biriz Beraberiz" şeklinde ifade etti.