MERKEZEFENDİ'DE 30 AĞUSTOS COŞKUTLA KUTLANDI

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu mahalle aralarına taşıdı. Başkan Şeniz Doğan’ı sokaklarında gören vatandaşlar balkonlara çıkaracak Başkan Doğan’ı coşkuyla selamladı.

  • 30 Ağustos 2020 - 15:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve beraberindekiler Zafer Bayramı coşkusunu ilçede yaşatmak için sokak sokak gezdi. Kutlama yürüyüşüne, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan katıldı.

Başkan Doğan’ı bayraklarla mahallesinde gören vatandaşlar coşkuyla balkona koşarak kutlamalara eşlik etti. Doğan, “Bandomuzun marşlarına balkonlarından, pencerelerinden katılan hemşehrilerimizle birlikte, büyük zaferin 98. yılını coşkuyla, gururla kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

“HEMŞERİLERİMİZE BAYRAM COŞKUSUNU YAŞATIYORUZ”

İlçedeki vatandaşlarla bayram coşkusunu yaşamanın mutluluğunu paylaşan Doğan: “26 Ağustos’ta başlayan mücadele 30 Ağustos’ta muhteşem bir zaferle sonuçlandı. Bir kez daha Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Pandemi nedeniyle hemşerilerimiz, bayramlarımızı evlerinde kutluyor. Merkezefendi Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da hemşerilerimize bayram coşkusunu yaşatıyoruz. Salgın dönemi sona erdiği zaman bayramlarımızı hep birlikte, yan yana büyük bir coşku ile kutlayacağız. Merkezefendililerin, Denizlililerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.