MERKEZEFENDİ OFF-ROAD YARIŞLARINA HAZIR

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF yarışları nedeniyle basın toplantısı düzenledi.

  • 20 Temmuz 2023 - 13:47
  • Son Güncelleme : 20 Temmuz 2023 - 13:51

Tanıtım amaçlı yapılan toplantıda, yarışın yapılacağı alanda basının karşısına geçen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Off-Road yarışı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Doğan yapılacak Off-Road yarışıyla ilgili şu bilgilendirmede bulundu:


“Yine Off-Road yarışlarımız için alanda bir araya geldik. Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonasının ikinci ayağı Merkezefendi'de düzenlenecek. Bu etkinlik, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek. Biliyorsunuz Off-Road yarışları 7 ayağa sahiptir. Bu yılın ikinci ayağını Denizli'de, Merkezefendi ilçemizde gerçekleştireceğiz. 25'ten fazla sporcu yarışmaya katılacak. Biraz önce aldığım bilgiye göre, aralarında kadın sporcular ve yabancı uyruklu sporcular da bulunmaktadır. Her zamanki gibi macera dolu ve enerji dolu yarışlar bizi bekliyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, yarışlarımız yine 2 turdan oluşuyor; biri Cumartesi, diğeri Pazar günü.

Cumartesi günündeki etabımız mukavemet etabı ve Kenan Çarpışantürk etabına adanmıştır. Bu etap toplamda 10 kilometre uzunluğunda ve 4 etaptan oluşacak. Pazar günü ise, sizlerin de bildiği gibi, seyirci etabımızla devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, ikinci etabımız yani Pazar günü olan yarışlarımız, sevgili milletvekilimiz Kazım Arslan etabı olarak devam edecek. Bu parkurumuz 6 kilometre uzunluğunda ve 3 etaptan oluşuyor.

SPORUN HER ALANINDA VE DALINDA SİZLERLE BİRLİKTE OLDUK

Bildiğiniz gibi, görev süremiz boyunca ulusal çapta olan Off-Road yarışlarını her yıl sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Merkezefendi Belediyesi olarak, sporun her alanında ve dalında sizlerle birlikte olduk. İlimizde ve ilçemizde yetişen sporculara destek verdik ve yeni alanlar açmaya çalıştık. Off-Road da bu alanlardan biridir, ancak Off-Road'ın bizim için ayrı bir önemi var. Ulusal çapta bu yarışlara katılmak, Merkezefendi ilçemizin ve ilimizin tanıtımı açısından bize 4 yıldır çok güzel şeyler kattı. Sevgili Kenan ve ekibine, bize verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz.”