MERKEZEFENDİ İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİLER

Merkezefendi için başkanlığa adaylıklarını koyan Merkezefendi'nin en güçlü iki ismi sandık başına gitti oylarını kullandı.

  • 31 Mart 2019 - 11:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi için yarışa giren seçim atmosferinin en güçlü iki ismi Cumhur İttifakı adayı Muhammet Subaşıoğlu ve Millet İttifakı adayı Şeniz Doğan sandık başına gitti oylarını kullandı.

SUBAŞIOĞLU EŞİ İLE BİRLİKTE SANDIĞA GİTTİ

Cumhur ittifakı Merkezefendi belediye başkan adayı ve mevcut belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu sandığa eşi ile birlikte gitti. Saat 09.30'da Servergazi İMKB'de oyunu kullanan Subaşıoğlu, Merkezefendimiz için hayırlısı olsun dedi.

31 Mart yerel seçimleri için oy kullandıktan sonra açıklama yapan Subaşıoğlu, “Biz vatandaşlık görevimizi yapmak adına buraya geldik, oylarımızı kullandık. Ben öncelikle Merkezefendimiz için, Denizlimiz için, Türkiyemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini, ülkemizi daha da güçlendirmesini, daha güzel işler yapmaya vesile olmasını diliyorum. Görüyorum ki sabahın erken saatlerinde Merkezefendili hemşerilerimiz sandığa, demokrasiye sahip çıkıyorlar, gelip oylarını kullanıyorlar. Merkezefendili hemşerilerimiz projelere oy vereceklerdir, hizmetlere oy vereceklerdir, bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonraki yapılacak olanlara oy vereceklerdir” dedi.

ŞENİZ DOĞAN EŞİ VE ÇOCUĞUYLA SANDIK BAŞINDAYDI

CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, eşi ve çocuğuyla oy vermeye gitti. Tolga Varlıker ve partililerin de yalnız bırakmadığı Doğan, “Dilerim bugün sandıktan ilçem için, şehrim için, ülkem için en hayırlı sonuç çıkar” diye konuştu.

Millet İttifakı’nın CHP’li Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan oyunu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı Eşi Mehmet Ali Doğan ve oğulları Çınar ile birlikte oy kullanmaya gelen Doğan’ı Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve meclis üyesi adayları da yalnız bırakmadı. Seçimlerin tüm ülkeye, Denizli’ye ve Merkezefendi’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Doğan, “Çok emek verdik. Şimdi, artık söz millette. Dilerim bugün sandıktan ilçem için, şehrim için, ülkem için en hayırlı sonuç çıkar” diye konuştu.