BÜYÜKŞEHİR'İN EN ÖNEMLİ İKİ İSMİ OYUNU KULLANDI

Büyükşehir için yarışın en önemli iki ismi Zolan ve Bahtiyar oylarını kullandılar.

  • 31 Mart 2019 - 10:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

31 Mart yerel seçimlerinin tartışmasız Büyükşehir için en çok konuşulan iki ismi Cumhur İttifakı Adayı Osman Zolan ve Millet İttifakı Adayı Ümit Bahtiyar, oylarını kullandılar.

ZOLAN OYUNU HAYIRSEVERLER ORTAOKULU'NDA KULLANDI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte Hayırseverler Ortaokulu'ndaki 2077 numaralı sandıkta kullandı.

BAHTİYAR OYUNU KINRISLIOĞLU OKULU'NDA KULLANDI

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için eşi Nurcihan Bahtiyar ile birlikte Atalar Mahallesi’nde Sadettin Kıbrıslıoğlu Okulu’nda 1019 nolu sandıkta oyunu kullandı.

"Vatandaşlarımızın kararını başımızın tacı yaparız"

Bugüne kadar Denizli'de çok güzel hizmetler ve gönüller yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Nasip olursa aynı şekilde yürüyüşüme devam edeceğimizi düşünüyoruz. Tabi ki vatandaşımızın vereceği her türlü karara saygılıyız, bu kararı başımızın tacı yaparız. Denizlimize insanlarımıza ülkemize herkese hayırlı olsun. Bu seçim sonucu da 5 yıl boyunca güzel hizmetler yapılmayı nasip etsin inşallah" dedi. Sandıktan çıkacak sonuçların Denizli ve Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Zolan, "İnşallah kazanan Denizlimiz olsun, kazanan Denizli'de yaşayan vatandaşlarımız olsun" dedi. Berrin Zolan ise, vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini ifade ederek, "İnşallah hayırlı olur. Sandıktan çıkacak sonuçlar milletimizin kararı doğrultusunda şehrimize, Türkiye'ye ve ailemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

"Denizli'nin İyi Olacağını Göreceğiz"

Oyunu kullanan Bahtiyar,” “Seçimlerde oy kullanmak ve yönetimler için söz söylemek vatandaşlık ve demokrasi görevimizdir. Seçimler vatanımıza, millettimize hayırlı olsun. Halkımız doğru kararı verecektir. Denizli’nin İYİ olacağını, Mart’ın sonunun bahar olduğunu,yarın göreceğiz”dedi.