MEHMET ÖZDEN'İN KALEMİNDEN - AĞLAYACAKSANIZ OYNAMAYIN!

Mehmet Özden'in Kaleminden - Ağlayacaksanız Oynamayın!

  • 25 Eylül 2023 - 20:01
  • Son Güncelleme : 26 Eylül 2023 - 02:55

CHP Denizli İl Kongresi geride kaldı…

Ali Osman Horzum il başkanlığı yarışına tek başına giderek güven tazeledi.

Son güne kadar rakiplerinde adeta yaprak dökümü yaşandı…

İl Kongresine 1 gün kala Ayşe Hazer, yönetimiyle konuşarak geri çekilme kararı aldığını açıkladı.

Zaten partisinin milletvekili adayı olmuşken o noktadan il başkanlığına aday olması baştan hatalıydı.

Tolga Varlıker, Merkezefendi’de CHP ilçe kongresinin kaybedilmesiyle geri çekilme kararı aldı.

İlçe kongrelerinde en yüksek perdeden eleştirilerde bulunan ve mahallemizin kötü çocuklarına karşı savaş açan abimiz maalesef iş yarışı kaybetme ihtimaline geldiğinde ortada yoktu.

Ahmet Divarcı, sağlık sorunları nedeniyle geri çekildi.

Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım rahatsızlığını en kısa sürede atlatır ve artık bir yerlere aday olmaktan vazgeçer.

Aslında mümkünse bu isimler artık hiçbir yere aday olmamalı. Bunun yerine yeni gelen isimlere abilik, ablalık yapmalı ve onların önünü açmalı. Nede olsa herkes değişimden yana. Madem değişimi konuşuyoruz, öncelikle değişmeyen isimleri değiştirelim.

CHP’nin uzun zamandır yaşadığı sıkıntılardan birisi siyaset arenasında isim yetiştirememiş olmasıdır.

Maalesef mahalle muhtarlığına bile neredeyse aday olabilir denilen Adil Demir bile son güne kadar il başkanlığına alternatif aday olarak ikna edilmeye çalışıldı. Bunun için kulisler yapıldı, gerekli görüşmeler sağlandı. Hatta bir ara niyetlendiğini de biliyorum kendisinin, ama nedense günler kala bir adım geriye adım attı.

Muhtemelen kendisini ilerleyen yerel seçimlerde de muhakkak bir yere aday olarak göreceğiz. Kendisi asla heyecanını kaybetmediği gibi insanların heyecanının da tükenmesine neden olduğunu göremiyor. Çünkü çevresindeki tüm arkadaşlar onu gereksiz bir enerjiyle sadece gazlıyor.

Seçime girmek, kumdan bir kale inşa etmek gibidir. İlk başta zorlu görünebilir, ama doğru çaba ve planlama ile başarıya ulaşmak mümkün olabilir. Ancak kumdan kaleyi yarıda bırakanlar, ilk vuran dalgada nasıl çamurlaşacaklarını görenler olacak.

Ve mümkünse ağlayacağınız oyunu artık oynamayın.