ALİ ATLI'DAN İDDİALARA YANIT: ADAY DEĞİLİM!

CHP Babadağ Belediye Başkanı Atlı, adının Merkezefendi ilçesi için geçtiğini iddia ederek aday değilim açıklamasında bulundu.

  • 25 Eylül 2023 - 18:26
  • Son Güncelleme : 25 Eylül 2023 - 18:29

Yerel seçimlere aylar kala adaylara ilişkin dedikodular dönmeye başladı. Siyasi partilerde yerel seçim için belediye başkan aday adayları yavaş yavaş ortaya çıkarken, aday isimleri de konuşulmaya başlandı.

Adının Merkezefendi ilçesi için geçtiği yönünde dedikodular bulunduğunu iddia eden CHP’li Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı da sosyal medyada paylaşımda bulunarak bilgilendirmede bulundu.

Atlı sosyal medya paylaşımında, "Değerli hemşerilerim, sizleri bilgilendirmek isterim ki; son günlerde sosyal medyada ve basında Merkezefendi Belediye Başkan adayı olacağıma dair çıkan haberler kesinlikle asılsız ve dedikodudan ibarettir.

Öyle ki; Merkezefendimizde derman belediyecilik anlayışı ile, başarılı ve çalışmalarını takdir ettiğim yol arkadaşım Şeniz Doğan görevini titizlikle yürütmektedir"  ifadelerini kullandı.

Atlı açıklamasını, "31 Mart 2019'da biz bu yola Babadağımıza hizmet etmek için çıktık. Babadağımız için çalışmaya, sizlere hizmet getirmeye devam ettik ve de devam edeceğiz” diyerek tamamladı.