MANSUR YAVAŞ'TAN KADİR TATIK'A TAM DESTEK SÖZÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin 2023 genel seçimlerinde 3. sıra milletvekili adayı olan ve aynı zamanda 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Tavas Belediye Başkan adayı olan Kadir Tatık'a destek sözü verdi.

  • 18 Şubat 2024 - 21:40
  • Son Güncelleme : 18 Şubat 2024 - 21:48

Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından gerçekleşen buluşmada Mansur Yavaş, Kadir Tatık'a gerçekleştireceği tüm projelerde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak tam destek olacaklarının teminatını verdi. Bu anları heyecanla sosyal medya hesabından paylaşan Kadir Tatık, Mansur Yavaş'ın Tavas'a yönelik desteğiyle ilgili umut dolu mesajlar verdi.

Tatık, buluşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Sayın Mansur Yavaş'ın Tavas'a gösterdiği ilgi ve destek, bizi daha da motive etti. Kendisi, gerçekleştireceğimiz projelerde Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yanımızda olacaklarını söyledi. Bu dayanışma ve birlik, Tavas'ın geleceği için büyük bir umut kaynağıdır" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş ise, Tavas'a verilecek destekle ilgili, "Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Tavas'a da elimizden gelen desteği sağlayacağız. İyi hizmet, işbirliği ve koordinasyonla mümkündür. Kadir Tatık ve ekibiyle birlikte çalışarak Tavas'ı daha yaşanabilir bir yer haline getireceğimize inanıyoruz" dedi.

Bu buluşma, siyasi partiler arasındaki işbirliği ve dayanışmanın örnek bir göstergesi olarak dikkat çekti. Tavaslıların beklentileri ve umutları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin söz verdiği destekle birlikte daha da yükseldi.