BELEDİYENİN DAĞITMADIĞI ÇÖP POŞETİNİ ERTEMUR DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, mevcut Pamukkale Belediyesi’nin yapmadığı icraatı gerçekleştirdi. Ertemur, belediyenin dağıtmadığı çöp poşetini vatandaş ve esnafa ulaştırdı.

  • 19 Şubat 2024 - 19:47
  • Son Güncelleme : 19 Şubat 2024 - 19:52

Ertemur; “Gittiğimiz her mahallemizde toplanmayan çöpler, dağıtılmayan çöp poşetleri sorun olarak karşımıza çıkıyor. Çöpleri dahi toplayamayan, vatandaşın çöp poşeti talebini dahi karşılayamayan bir anlayışla yönetiliyor Pamukkalemiz. Vatandaşımızın talebine sessiz kalmadık, göreve gelmeyi beklemeden çöp poşeti dağıtımı yaparak temiz bir Pamukkale’nin ilk adımlarını attık!” şeklinde konuştu. 


Pamukkale Belediyesi’nin mevcut yönetiminin çöp poşeti dağıtmaması vatandaştan tepki ve eleştiri alıyordu. Denizli’nin iki merkez ilçesinden Merkezefendi’de çöp poşeti dağıtılırken, Pamukkale’de dağıtılmaması dikkatleri çekiyordu. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, bu soruna çözüm sundu. Ertemur ve ekibi Pamukkaleli vatandaşlara çöp poşeti dağıtımına başladı. 

“ANLAYIŞI DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ”

Çöp poşeti dağıtımından memnun olan vatandaş ve esnaf Ertemur’a teşekkürlerini iletirken, destek sözü verdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ertemur; “Pamukkale’mizin güzel insanları hizmeti hak ediyor. ‘Gönüller Birleşir, Pamukkale Değişir’ diyerek çıktığımız yolda adaylık sürecimizde Pamukkale’yi değiştirmeye başladık. Pamukkale’mizde vatandaşlarımız çöpün, çamurun, karanlığın içinde yaşamak zorunda kalıyor. Gittiğimiz her mahallemizde toplanmayan çöpler, dağıtılmayan çöp poşetleri sorun olarak karşımıza çıkıyor. Çöpleri dahi toplayamayan, vatandaşın çöp poşeti talebini dahi karşılayamayan bir anlayışla yönetiliyor Pamukkalemiz. Biz bu anlayışı değiştirmeye geliyoruz.

“BİR ÇÖP POŞETİNİ BİLE ÇOK GÖRÜYORLAR”

Pamukkale Belediyesi’nin mevcut yönetimi vatandaşımıza bir çöp poşetini bile çok görüyor. Temiz bir Pamukkale istemiyorlar. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek istemiyorlar. Belediyecilik vatandaşın taleplerine cevap vermektir. Biz bu anlayışla geliyoruz. Vatandaşımızın talebine sessiz kalmadık, göreve gelmeyi beklemeden çöp poşeti dağıtımı yaparak temiz bir Pamukkale’nin ilk adımlarını attık. Vatandaşlarımız temiz bir Pamukkale’yi hak ediyor. Adaylığımız süresince başlattığımız çöp poşeti dağıtımı göreve gelmemizin ardından tüm hızıyla devam edecek. Pamukkale hak ettiği hizmeti alacak” dedi.