KORONA KARANTİNASINDAYDI ÇÖP ATARKEN HAYATINI KAYBETTİ

Denizli’de iki gün önce korona virüs tanısı konularak evinde karantina altına alınan yaşlı kadın, çöp atmak için dışarı çıktığı sırada fenalaşarak yere yığıldı ve hayatını kaybetti.

  • 26 Aralık 2021 - 15:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi'nde gerçekleşen korkunç olayda, evinde tek başına yaşayan 73 yaşındaki Zeliha Kayacan, iki gün önce korona virüs tanısı koyularak evde karantinaya alınmıştı. Sabah saatlerinde çöp atmak için dışarıya çıkan talihsiz kadın, bir anda çöp varilinin yanında fenalaşarak yere yığıldı. O esnada yoldan geçen vatandaşlar, hareketsiz bir şekilde yerde yatan Kayacan’ı görünce hemen 112’ye ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaşlı kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

 Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgede çalışmalarını gerçekleştirirken, polis ekipleri kadının oğullarına ulaşarak durum hakkında bilgi verdi. Olay yerine gelen Kayacan'ın çocukları şok geçirdi. Yapılan çalışmaların ardından yaşlı kadının cansız bedeni kaldırıldı.