KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANI İŞLEK’TEN BAŞKAN KEPENEK’E İADEYİ ZİYARET

Denizli Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i Honaz’da konuk etti. 2 hafta önce Korkuteli'ni ziyaret eden Başkan Kepenek, iki ilçe arasında iş birliği için proje geliştirileceğini söyledi.

  • 01 Ekim 2020 - 15:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Antalya Korkuteli Belediye Başkanı MHP’li Ömer İşlek Denizli’nin Honaz ilçesini ziyaret etti. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in ağırladığı Başkan İşlek Honaz ilçesi hakkında bilgilendirilirken, kısa süre önce Korkuteli'ni ziyaret eden Kepenek iş birliği yapacaklarını söyledi. Ziyaret sırasında Korkuteli ve Honaz’da yapılan çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Honaz’da yapılan Yerel Tohum Merkezi için detaylı bilgiler paylaşılırken, proje planları da paylaşıldı. Korkuteli Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği sosyal projeler konusunda sohbet eden ve bilgi paylaşımında bulunan başkanlar aynı zamanda üretim ve tarım konularında da iş birliği yapacaklarını söylediler. İki ilçe başkanı arasında karşılıklı bilgi alışverişi yapılırken Başkan Kepenek ve Başkan İşlek hediye takdiminde bulundu.

*BAŞKANLARDAN İLÇE GEZİSİ*

Başkan Kepenek ve Başkan İşlek, Honaz’da bulunan Sultan II. Murat Camii’ndeki restorasyon çalışmalarını yerinde incelerken, Pınarbaşı mahallesinde bulunan Göz Mesire Alanı’nı da ziyaret etti. Ardından Yerel Tohum Merkezi’ni gezen Başkan İşlek ve ekibi burada birim sorumlusu Ziraat Mühendisi Tuğba Öner Çınar’dan bilgiler aldı. Yerel Tohum Merkezi’ndeki tohumları ilgiyle inceleyen İşlek, benzer bir proje için çalışacaklarını belirtti. Buradan sonra Kaklık Mağarası’nı gezen başkanlar, Saklıgöl’de de gezintiye çıktı. Honaz’ın Kızılyer mahallesinde inşaatı devam eden Okul Öncesi Eğitim Merkezi’ne giden Başkan Kepenek ve Başkan İşlek okul yapım çalışmalarını yakından takip etti. Honaz Belediyesi’nin ilçede yapmış olduğu projeleri takdirle karşılayan Başkan İşlek ziyaretten memnun kaldığını ifade etti.

“DAYANIŞMA BİZE GÜÇ VERECEKTİR”

Başkan Kepenek ziyaret ile ilgili “Korkuteli Belediye Başkanı Sayın Ömer İşlek’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İlçelerimiz arasında yapılan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, yapacağımız projeler açısından çok önemli. Korkuteli Belediyesi’nin yaptığı hizmetler bizlere örnek olurken, bizlerin yaptığı hizmetler de Korkuteli Belediyesi’ne örnek olacak. Honaz’ımızın çeşitli güzelliklerini gezdirebilme fırsatı yakaladık. Başkanımız Honaz’a ilk defa gelmiş. İlçemizden memnun bir şekilde ayrıldığı için çok mutluyuz. Korkuteli Belediyesi’yle dayanışma içerisinde olmak bizlere güç verecektir. Kısa süre önce Korkuteli’ni ziyaret etmiştik. Bu ziyaretler ortak üretimi ve vatandaşa hizmeti örgütleyecektir” dedi.