KEHİNDE' BABASINI KAYBETTİĞİ GÜN DENİZLİSPOR'A CAN VERDİ

Denizlispor, konuk olduğu Hatayspor ile berabere kaldı. 34’te Gökhan Karadeniz’in attığı golle geriye düşen yeşil siyahlılar, Bugün babasını kaybeden Kehinde'nin 90'da attığı gol ile 1-1 berabere kalarak 1 puanı cebe koydu.

  • 03 Şubat 2019 - 17:05
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Spor Toto 1. Lig’de liderliği elinde bulunduran Denizlispor 20. Hafta maçında son 8 maçını kaybetmeyen Hatayspor’a konuk oldu. Antakya Atatürk Stadının bozuk zemininde oynanan maçta yeşil siyahlılar, organize olmakta zorlandı. İlk yarım saat kendi kalesine hapsolan Horoz, 34’te Gökhan Karadeniz’in golüne engel olamadı. İlk yarısı bu şekilde biten maçta ikinci yarıya daha istekli başlayan Horoz, rakibin kontra ataklarına engel olmakta zorlandı.

Maçın son bölümünde yorulan rakibi karşısında Aissati ile ayakta kalmaya çalışan yeşil siyahlılar, yine Aissati’nin ortasında Kehinde’nin 90’da attığı golle maçtan 1 puanı kurtardı. Horoz’da sarı kart gören Ziya Alkurt, cezalı duruma düştü.

BABASINI KAYBETTİĞİNİ MAÇ SONUNDA ÖĞREND

Dakika 90 da attığı gol ile beraberliği sağlayan ve Denizlispor'un 1 puan almasına sebep olan Kehin'de maç sonunda soyunma odasında babasını kaybettiği haberini aldı. Gözyaşlarını tutamayan genç oyuncuya Haberci Kuş ailesi olarak başsağlığı diliyoruz.