KASET İDDİALARINI DOĞRULADI

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın partisinden istifa etmesi şok etkisi yarattı. Gazeteci Yalçın Bayer, Sancar'ın Muharrem İnce'nin ekibine katılmak değil bir ayıbı örtmek için olduğunu yazdı. Sancar ise tüm bu iddialar karşısında ‘Komplo var’ dedi.

  • 01 Mart 2021 - 12:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun isteği üzerine istifa ettiği ve kararın altında da büyük bir skandalın olduğu iddia edildi.

Sancar: Komplo Var

Sancar’ın istifasıyla ilgili bir çok iddia ortaya atılırken CHP Denizli Milletvekili Şifre Haber’e yaptığı açıklama ile sessizliğini bozdu. Sancar açıklamasında Bülent Öztürk’e yaptığı açıklamada “Sizin aktardığınız tecavüz, İstanbul Ataşehir, Bodrum, Kuşadası üçgeni yolsuzluk iddiaları… Eşcinsellik iddiaları… Bunların hepsini duydum, takip ediyorum. Danışmanımın adını, ahlaksızca ve adi bir şekilde karıştırıyorlar, iftira atıyorlar…

Ne oldu da Melih Gökçek çıktı bu işlerin içinden, kendini ortaya attı… Bunu insanlar biraz düşünmeli. Evet, Kaset var diye, baskı oluşturuldu… Gerekli yerlere şikayetimi yaptım… Her türlü iftiraya, ayrı ayrı belgeleriyle cevap vereceğim…  Komplo var, bu komployu bozacak olan da benim" dedi.

TEK TEK CEVAP VERECEĞİM

Sancar açıklamasına devamla "Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim” dedi.