KARLA UYANAN DENİZLİ EKSİ DERECELERİ GÖRECEK!

Meteoroloji Denizli için 15 Şubat 2021 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Denizli genelinde haftanın ilk gününde hafif kar yağışı etkili olurken, hava sıcaklığı 6 dereceye kadar düştü. Kar yağışının perşembe gününe kadar süreceğini duyuran meteoroloji, hava sıcaklığının ise bugün 4 dereceye kadar, önümüzdeki günlerde ise 0 derecenin altına kadar ineceğini belirtti.

  • 15 Şubat 2021 - 12:11
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli bugün kar yağışı ile uyandı. Şehir merkezinde hafif etkili olan kar yağışı ilçelerde etkisini arttıracak. Kar yağışının 2 gün daha devam edeceği bildiren yetkililer, bugün hava sıcaklığının ise en yüksek 6 derece olacağını açıkladı. Öğleden sonra şehir merkezinde yağışın etkili olması bekleniyor. Yapılın etkisiyle termometreler gece ve sabahın ilk saatlerinde sıcaklık 4 derecelere düşerken, hava sıcaklığı önümüzde ki günlerde 0 derecenin altına düşecek. Soğuk havada yoğun buzlanmaya ve don olayına karşı yetkililer uyardı.

DENİZLİ’DE KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK? 

Meteorolojiden alınan 5 günlük hava tahmin verilerine göre, şehir genelinde hafif kar yağışı etkisini perşembe gününe kadar gösteriyor olacak. Hava sıcaklığının yarın 4 dereceye kadar gerilerken sabah saatlerinde ise hava buz kesecek sıcaklık en düşük eksi 1 derece olması bekleniyor. Çarşamba günü ise en düşük sıcaklık eksi 4 dereceye olurken gün içinde ise 5 derece olacak. Perşembe günü kar yağışının kesilmesi beklenirken, sıcaklık 6 derece olması bekleniyor. Parçalı bulutlu ve güneşli hava şehri biraz ısıtsa da Cuma günü 6, Cumartesi sıcaklık 10 derece olması bekleniyor.