KARANTİNADAN ÇIKTI, GÖREVE KOŞTU

Koronavirüsü yenen Başkan Kepenek göreve başladı.

  • 09 Nisan 2021 - 06:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Covid-19 testi pozitif çıkan ve karantina sürecinde uygulanan tedaviyle virüsü yenen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, koronavirüs tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde görevinin başına döndü. Başkan Kepenek, “Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Dikkatli olursak bu illetten hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

Bir süre önce halsizlik şikâyetleri üzerine Covid-19 testi yaptırdıktan sonra testi pozitif çıkan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, koronavirüsü yenerek yeniden sağlığına kavuştu. 15 günlük tedavi ve karantinanın Başkan Kepenek, tekrar görevinin başına döndü. Sağlığına kavuştuğu ilk gün yeniden mesaisine başlayan Başkan Kepenek, ayağının tozuyla belediyenin saha çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Honaz Belediyesi Kapalı Pazaryeri inşaatını ziyaret eden Başkan Kepenek, sonrasında ise Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bağarası Mevkiinde yürütülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını ve Haydar Mahallesinde devam eden taş duvar yapım çalışmalarını inceleyerek, birim müdürlerinden ve teknik ekipten bilgiler aldı. Sağlık durumu hakkında da saha çalışmaları esnasında bilgiler veren Başkan Kepenek, “Bu süreçte dualarını esirgemeyen herkese şükranlarımı sunarım. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.

“Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, “Belediye Başkanımız, özellikle tarımsal üretimin aksamadan yapılabilmesi için yapılan yeni yolları, taş duvar inşaatını ve artık yağmurdan sıcaktan korunarak rahatça alışverişlerimiz yapacağımız Kapalı Pazaryeri çalışmalarını incelemek üzere mahallemize geldiler ve incelemelerde bulunuyorlar. Yapılan bu hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum ve kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz” dedi.

“Korona virüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir”

Sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Yakalanmış olduğumuz Covid-19 hastalığını çok şükür atlattık. 15 günlük korona virüs mücadelesinden sonra testlerimizin negatif çıkmasıyla birlikte bugün tekrardan görevimize başladık. Sağlığım çok şükür iyi. Halkıma hizmet etmek için yeniden görevimin başındayım. Bu süreçte halkımızdan her ne kadar uzak kalmak zorunda olsam da belediyecilik hizmetimiz aksamadan devam etti. Bunları karantinada olduğum dönemde bizzat takip ettim. Ekiplerimizle birlikte eskiden olduğu gibi yine canla başla ilçemizi en iyi seviyelere taşımak için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Bu süreçte dualarını esirgemeyen gerek telefonla arayarak, gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten bütün herkese şükranlarımı sunarım. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar versin” dedi.