KAN KUSUP YERE YIĞILDI

Denizli’de mola verdiği sırada aniden rahatsızlanan kamyon şoförü Ali Kurt, yaşamını yitirdi. 33 yaşındaki şoförün kan kustuktan sonra hayatını kaybettiği, Behçet hastalığının olduğu bilgisine ulaşıldı. Talihsiz adamın uzun süredir kamyonda yatıp kalktığı da öğrenildi.

  • 19 Mayıs 2021 - 14:20
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün akşam saatlerinde Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde gerçekleşen talihsiz olayda, sefer sırasında mahallede mola veren kamyon şoförü Ali Kurt, aniden rahatsızlandı. Önce öksürmeye başladığı öğrenilen 33 yaşındaki talihsiz sürücü, kan kustuktan sonra yere yığıldı. Yerde hareketsiz yatan kamyon şoförünü görenler durumu hemen ekiplere bildirdi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık birimleri, Kurt’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polisin incelemesi sonrası genç kamyon şoförünün cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Genç şoförün vücudun farklı yerlerindeki kan damarlarının iltihabına neden olan ve nadir görülen kronik bir hastalık olarak bilinen Behçet hastası olduğu bilgisine ulaşıldı.