EŞİNİN AMCASIYLA DENİZLİ'YE KAÇTI!

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 18 Mayıs Salı günü bir kayıp olayını incelemeye aldı. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, 6 Mayıs tarihinde Ankara Mamak'taki evinden kaybolan 40 yaşındaki Seda Aksu'nun eşinin amcası ile kaçıp Denizli’ye geldiğini ortaya çıkardı.

  • 19 Mayıs 2021 - 16:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Her gün ekranlarda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir kayıp vakası ortaya çıktı. Müge Anlı, acılı ailenin göz yaşlarını dindirmek için ekibi ile araştırmaya başladıklarını bildirdi. Bunun ardından Müge Anlı, Seda Aksu'ya seslenerek, 'Birde 13 yaşında bir de oğlun var. Böyle bir şeye kalkıştın maden aileni arayıp iyi olduğunu söyle. 40 yaşında kadınsın, çocuğun ve aileni bu duruma düşürmeye hakkın yok' dedi.

DENİZLİ’DE ORTAYA ÇIKTILAR

40 yaşındaki Seda Aksu’nun annesi Arzu Mercan tv ekranlarından kızının bulunmasını isterken bugün gerçekleşen canlı yayında Seda Aksu yayına bağlandı. Seda Aksu eşinin amcası ile kaçtığını söyledi. Kaçtığı şahsın asker arkadaşına ‘evliyiz’ diyerek Denizli’ye geldikleri öğrenilen şahısların Yeniköy mahallesinde yaşadıkları öğrenildi. Asker arkadaşın evli olmadıklarını canlı yayında öğrendiği olayda evleneceklerini söyleyen şahıslar ayrıca resmi eşlerinden de ayrılacaklarını belirttiler.