KALABALIK AZ, ÇOŞKU ÇOKTU

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılarak kendi partisini kuran Muharrem İnce, Denizli'de Memleket Partisi il binasının açılışı için partililerle buluştu. Kalabalığın az olması ise dikkatlerden kaçmadı.

  • 30 Haziran 2021 - 16:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli İl Başkanlığı'nın açılışı öncesinde düzenlenen mitingde Denizlililere seslendi.

İnce'nin geç kaldığı miting alanında anonslar yapılarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin gelmekte olduğu sürekli anons edildi. Çoşkulu bir şekilde karşılanan İnce'nin yaptığı mini mitinge ise katılımcı sayısının az olması dikkatlerden kaçmadı. İnce'nin Cumhurubaşkanlığı seçimlerinde yaptığı Denizli mitingi ile kıyaslanınca, Denizli'de Muharrem İnce'yi bu mitinginde karşılayan kalabalığın sayısı Nevşehir ve Isparta teşkilatından da katılımcıların olmasına rağmen yaklaşık 100 kişiyi ancak buldu.

İNCE'NİN 24 Haziran 2018 SEÇİMLERİ ÖNCESİ DENİZLİ MİTİNGİ


MUHARREM İNCE'NİN 30 HAZİRAN 2021 TARİHLİ MEMLEKET PARTİSİ DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞI ÖNCESİ MİTİNGİ


CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, ülke genelindeki il başkanlığı binalarının açılışlarını sürdürüyor ve gittiği şehirlerde mitingler yapmayı da ihmal etmiyor. Denizli İl Başkanlığı binası açılışında da mini miting düzenleyen Muharrem İnce, otobüsle geldiği alanda vatandaşı selamladıktan sonra sahneye çıkarak Denizlililere seslendi. 


•İnce’nin konuşmasından satır başları;


• Denizli’deki kavşaklardan bahsederlerdi. Trafik sorunlarından bahsederlerdi de bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Denizli’nin trafik sorununun acilen çözülmesi gerekmektedir.


• Türkiye’de herkes çay içer, genci, yaşlısı, kadını erkeği… Çay bizim temel ihtiyaçlarımızdandır ama Çaykur’u satıyorlar. Bugün Çaykur’u yönetemeyen ülkeye hiç yönetemez.


• Erdoğan’ın gençlere iki tavsiyesi var. Biri 30’dan önce evlenmeleri diğeri de çok çocuk yapmaları. Bu gençler senden bu tavsiyeleri istemiyor. Gençler hızlı ve ücretsiz internet istiyor. Z kuşağının temel talebi bu.


• Bugünün Türkiye’sinde Erdoğan’ı eleştirirsen A Haber’e, Kılıçdaroğlu’nu eleştirirsen de Halk Tv’ye çıkamazsın. Şimdi soruyorum size, ikisinin birbirinden farkı nedir? AKP ve CHP artık birbirinden farkı olmayan partiler haline gelmiştir.


• Türkiye’nin temel sorunu ‘demokrasi sorunudur. Ben de bu demokrasi sorununu çözmek için bu yoldayım.