İYİ PARTİ’DE YENİ İL BAŞKANI NİHAN CİHAN ÖZDEN

Denizli İYİ Parti’de Özer Tunçtürk’ün istifasıyla boşalana il başkanlığı koltuğu dün akşam 20.00’da başlayan seçim ile yeni sahibini buldu. 6. İl başkanını seçen Denizli İYİ Parti’de yeni başkan Nihan Cihan Özden oldu.

  • 16 Ağustos 2023 - 04:14
  • Son Güncelleme : 16 Ağustos 2023 - 05:26

2 Ağustos tarihinde Özer Tunçtürk’ün istifasıyla boşalan İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı koltuğu dün akşam saatlerinde yapılan seçimle doldu. Yönetimin kendi aralarından çıkardığı 3 adayın yarıştığı seçimde ipi Nihan Cihan Özden göğüsledi. 


İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün bizzat teklif götürdüğü bilinen Nihan Cihan Özden’in en yakın rakibi olan Bayram Can Çapar’a 3 oyluk bir farkla geride bıraktığı seçimde Savaş Sütçü ise 5 oy aldı. 


Kurulduğu günden bu yana 6. İl başkanını seçen İYİ Parti Denizli’de İl Başkanı olan Nihan Cihan Özden 17 oy alırken, Bayram Can Çapar 14 oy almayı başardı. Savaş Sütçü 5 oy alırken 2 oyda geçersiz sayıldı.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNE

Evli ve 2 çocuk annesi olan Nihan Cihan Özden'in henüz yaşını doldurmamış bir bebeği olduğu biliniyor. Yerel seçimlere hazırlık yapıldığı bu günlerde Özden'i yorucu bir tempo bekliyor.