İYİ PARTİ TEŞKİLATININ AĞABEYİ ADAY ADAYI OLUP SAHAYA İNDİ

Denizli İYİ Parti teşkilatının tartışmasız teşkilatçılığıyla en çok tanılan ismi Temel Başbuğ, aday adaylığını koyarak sahaya indi. Başbuğ, aday adayı arkadaşlarıyla birlikte yaptığı ilçe gezilerinde yoğun ilgi gördü.

  • 02 Nisan 2023 - 11:29
  • Son Güncelleme : 02 Nisan 2023 - 12:04

İl Başkanlığı’nın düzenlediği gezilere katılan Temel Başbuğ, yanında bulunan aday adayı arkadaşlarıyla gittiği her ilçede gelecek seçimin önemine vurgu yaptı. 


Başbuğ ilçe teşkilatlarına yaptığı gezilerde şunları dile getirdi:


“Önümüzde ki seçim bu ucube başkanlık sisteminin son defa konuşulacağı seçim olacak. Bu seçimi kazanmamız çok önemli. O nedenle hiçbir kırgınlığa, küskünlüğe izin vermeden çalışacağız. Her ahval ve şerait içinde vazifemiz, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini müdafaa ve muhafaza etmektir. Aday adaylığım yalnız siyasi bir talep değil, bu vazifeyi ödev addettiğimin bir beyanıdır. Tüm aday adayı arkadaşlarımın bu ruh ve vazifeyle çalışması mühimdir. Vatandaşımıza ulaşmalı, teşkilatlarımızla birlikte hareket etmeliyiz” 


GENÇLERE DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Gittiği her ilçe gezisinde özellikle genç adaylara ilgi ve alaka gösteren Temel Başbuğ, genç adayların da sevgisini kazanmış durumda. Yıllardır teşkilatlanmanın baba figürü haline gelen Başbuğ, gençlerin bu yolda önemli olduğunu dile getirerek onlarla da bilgi ve birikimlerini paylaşmaktan çekinmiyor.