İYİ PARTİ MERKEZEFENDİ YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı, 16 Temmuz 2023 Pazar günü kahvaltıda buluştu. Merkezefendi İlçe yönetim kurulunun katıldığı kahvaltıda genel seçimler, İYİ Parti 3.Olağan Büyük Kurultay’ı ve yerel seçimler değerlendirildi.

  • 17 Temmuz 2023 - 14:30
  • Son Güncelleme : 17 Temmuz 2023 - 14:32

Kahvaltı, İlçe Başkanı Süleyman SEMERCİ’nin açılış konuşmasıyla başladı. Kahvaltıda söz alan İlçe Başkanı Süleyman SEMERCİ; Öncelikle genel seçimlerdeki fedakar çalışmaları nedeniyle tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yönetim kurulundan  özverili çalışmalarının bugünden itibaren de devam etmesini istedi.

İlçe Başkanı SEMERCİ; “Bugün burada siz değerli yönetimim ile birlikte 3.Olağan Büyük Kurultay’ımızın “ROTAMIZ NET, PUSULAMIZ MİLLET” sloganıyla İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı olarak yerel seçim startını verdiğimizi tüm Denizli kamuoyuna bildiriyorum. Teşkilatımızın tüm dinamikleri, her bir ferdiyle yerel seçimlere hazırdır. Merkezefendi ilçemizde yaşayan her bir seçmene dokunacak, kapı kapı dolaşacak, gece gündüz demeden çalışacağız. Tek hedefimiz; yerel seçimlerde Merkezefendi ilçemizde 1.parti olmak ve Belediye Başkanlığı’nı kazanmaktır. Bunun için, yönetim kurulumuzla beraber tüm İYİ Partili üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in de belirttiği gibi bizlere güç vermelerini bekliyoruz. Bizim medyamız ve maddi gücümüz yok. Tek gücümüz mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz Türk Milleti’dir. Milletimizden aldığımız güçle çalışacak, milletimizle hemhal olacak, milletimizin dertlerini çözmek için çalışacağız. 

Kısacası Merkezefendi ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Her şeyi Denizli’li için, Merkezefendi’li için yapacağız. 

Allah bu yolda gayretlerimizi boşa çıkarmasın. Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız…

Ne mutlu TÜRK’üm diyene!!!” diyerek sözlerini tamamladı.

İlçe Başkanı Süleyman SEMERCİ’nin ardından toplantıya katılan tüm yönetim kurulu üyelerinin söz alarak düşüncelerini açıkladığı kahvaltı, samimi ve demokratik bir ortamda geçti. 

Programın sonunda İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman SEMERCİ; “Kahvaltı organizasyonumuza katılan tüm yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” diyerek toplantıyı sonlandırdı.