İYİ PARTİ DENİZLİ'DE YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR!

İYİ Parti Denizli'de istifalar üst üste geliyor. Kurucular kadrosunun neredeyse çoğunun istifa ettiği partide Hasan Akgün'de istifa etti.

  • 05 Aralık 2023 - 13:45
  • Son Güncelleme : 05 Aralık 2023 - 14:02

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, 22 Kasım’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in banka hesaplarını inceletmek ve belediyelerle parasal ilişki kurmak başta olmak üzere dört suçlamadan ötürü kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Genel seçimde atılan hamleler ve Dikbayır'ın iddiaları sonrasında kazan kaynatan partide adeta taşlar yerinden oynuyor. Son olarakta İYİ Parti'de işine son verilen basın danışmanı Murat İde ve Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar'ın özel jette yayınlanan görüntüleri üzerine skandallara bir yenisi daha eklendi. 

Parti içerisinde huzursuzluğun günden güne artmasıyla birlikte istifalarda üst üste geliyor. 

Son olarak partinin kurucularından eski il başkanı Hasan Akgün'de istifasını veren isimlerden oldu. Genel seçimlerde İYİ Parti'den milletvekilliği içinde aday adayı olan Akgün istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Akgün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Denizli’de yaktığımız çoban ateşi ile “Türkiye’nin Ortak Aklı” olacağı hayali ile kurduğumuz İyi Parti, hırsı, aklın önünde tutan bir kesim tarafından makul olmaktan çıkartılmıştır.

GİRİŞİ güzel başlayan hikayenin, 

GELİŞME bölümünde ki çelişkiler, 

SONUCU olumsuz etkileyecektir.

Bu bağlamda İyi Parti üyeliğimi sonlandırdığımı kamuoyu ile paylaşıyorum."

Saygılarımla