İYİ PARTİ DENİZLİ’DE GİK’İ AĞIRLADI

İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı bugün Genel İdare Kurulu’nu ağırladı. Sabah saatlerinde başlayan toplantıya Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Hasan Toktaş’ta katıldı.

  • 21 Ocak 2024 - 19:40
  • Son Güncelleme : 21 Ocak 2024 - 20:15

Bir süredir Denizli il başkanlığının hazırlıklarını sürdürdüğü GİK toplantısı bugün sabah saatlerinde Şiir Otel’de gerçekleşti. Tüm ilçe teşkilatlarının tam katılım sağlandığı toplantıda partiye üye olan 200’e yakın kişiden 20 tanesine sembolik olarak rozet takma töreni gerçekleşti. Toplantıda aynı zamanda Denizli’de adaylığı resmen kesinleşmiş olan 7 ilçe başkanına da rozet takılarak adaylıkları kamuoyu ile paylaşıldı. 


O listeye göre Denizli’de kesinleşmiş adaylıkları olan 7 İYİ Partili şu şekilde:

Çal Belediye Başkan adayı Mehmet Öztürk

Buldan Belediye Başkan adayı Mustafa Gülbay

Bozkurt Belediye Başkan adayı Zafer Kocaman

Serinhisar Belediye Başkan adayı Şükrü Averi

Sarayköy Belediye Başkan adayı Ahmet Çelikak

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu

Honaz Belediye Başkan Adayı Enver Kiraz

ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKMADI

Özellikle Genel İdare Kurulu’nun gelişiyle Merkezefendi’de ve Büyükşehir de aday olacak isimlerin açıklanmasıda bekleniyordu. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk yapılan toplantıda ay sonunu bekleyeceğiz mesajı verdi. Diğer partilerden de henüz açıklama olmadığının altını çizen Öztürk, konuşmasında ittifak dönemiyle ilgili eleştirilerde bulundu.