İYİ PARTİ DENİZLİ TEŞKİLATLARI EĞİTİMDE

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı'nın organize ettiği parti içi eğitim programı bugün öğle saatlerinde Çatal Çeşme Oda Tiyatrosu'nda başladı.

  • 05 Mart 2022 - 14:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı Prof. Dr. Mehmet Akalın, Ece Özen Akan, Hamit Uçman, Dr. Hasan Sami Özvarinli'nin katılımıyla parti içi eğitim programı düzenledi. İlçe başkanlarının da teşkilatlarıyla katılım sağladığı toplantı yoğun ilgi gördü. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören sonrasında İyi Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık sahnede söz alarak teşkilatlara hoşgeldiniz mesajı verdi. Başkan Akışık; "Denizli'nin her köşesinden İYİ bir Türkiye için toplantımıza katılan saygıdeğer üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz. Parti içi eğitim programınıza katıldığınız için teşekkür ederim. Çoban ateşini yakan partililerin olduğu Denizli'de asla yorgunluk hissetmedik. Hesap kitap yapmadan, menfaat, ünvan, koltuk düşüneden, amatörce duygularla profesyonel düzeyde partimizi hep beraber temsil ettik. İyi parti ve Denizli teşkilatı şimdi bir kulvar daha atlıyor. Artık hedefte iktidar var. Artık hedefte ülkeyi yönetmek var" dedi. 


Başkan Akışık'ın konuşmalarının ardından, İYİ Parti Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın sahneye çıkarak partilileri selamladı. Akalın; "Sevgili Denizliler, sizlere yabancı birisi değilim. Daha öncede mesleğim sebebiyle bir çok defa Denizli'de bulundum. Sizlere eğitimimize başlamadan önce genel merkezimizin ve saygıdeğer genel başkanımız Meral Akşener'in selamlarını iletmek istiyorum. İyi parti'nin çok değerli mensupları, cesur yürekliler, katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Meclis programı nedeniyle katılım sağlayamayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün de telgrafı okunduktan sonra parti içi eğitim başlatıldı. Eğitim akşam 17.00'a kadar sürecek.



Haber Foto Galeri