ANIM BOUTİQUE HOTEL EGE BÖLGESİ'NİN PARMAKLA GÖSTERİLENİ OLACAK

Sanayisi ve turizmiyle Ege bölgesinin parlayan yıldızı Denizli'de, Gökşin ailesinin yatırımıyla hayata geçen ANIM Boutique Hotel, kapılarını açıyor.

  • 05 Mart 2022 - 08:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Alışılmışın dışında bir konaklama deneyimi vadeden ANIM Boutique Hotel, Otel Müdürü Emre Erdönmez'in sunumuyla dün yerel gazetecileri ağırladı. Denizlili gazetecilerin katıldığı tanıtım toplantısında yapılan dev yatırım taktirle karşılanırken, gazetecilerden de tam not almayı başardı.


Organize sanayi bölgesine 8 dakikalık sürüş mesafesinde olan ve şehir merkezine 4 dakikalık sürüş mesafesinde bir uzaklığa sahip olan ANIM Boutique Hotel, iş dünyasının yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor.


60 misafir odası, balo ve konferans salonu, restoranının yanı sıra konaklayacak misafirlerine oda servisi, çamaşırhane ve ütü hizmeti, fitness & sauna, Vip transfer hizmeti'de sunacak olan otel bu kadarıyla da yetinmiyor. Özellikle restoranıyla da iddiasını ortaya koyan ANIM Boutique Hotel İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini önünüze sunacak.


Odalarıyla göz dolduran ANIM Boutique Hotel bünyesinde, 50 deluxe misafir odası, 6 junior suit, 2 corner suit, 2 adet king suit bulunmakta. Ayrıca özellikle Pamukkale'ye gelen Japon turistleri de unutulmayan otel yönetimi onların kültürüne özgü odalarda hazırlamış.


Restoranı konusunda tüm iddiasını ortaya koyan ANIM Boutique Hotel bu iddiasının arkasına iddialı bir ismi yerleştirmiş durumda. Tüm restoran organizasyonu ve menüsünü ünlü şef Murat Bozuk'a emanet edilmiş durumda. İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini önünüze serecek olan restoran özellikle italyan pizzası konusunda Ege bölgesinin parmakla gösterileni olacak. Loca restoranın bu kadar iddialı olamasının nedeni ise İtalya'dan getirilen Stefano Ferrara fırını ve İtalya'dan getirilen un ve domates sosuyla gerçek Napoli Pizzası'nı sunuyor olması.


İnşaat sürecini 2 yılda tamamladıklarını ve 2 bin 300 metrekare alana kurdukları otelleriyle iddialarını ortaya koyan Ahmet Gökşin’in otel yatırımına 4 milyon dolar yatırım yaptığı öğrenildi.


Basın mensuplarınıa yatırımlarıyla ilgili tanıtım yapan başarılı iş adamı Ahmet Gökşin'i, Denizli Sanayi Odası Başkanı dostu Müjdat Keçeci'de bu özel gününde yalnız bırakmadı. 


Gökşin; "Sıklıkla konuşulan şey katma değeri yükseltmektir. Burada bir örnek yaratmayı istedik. Bizim 60 odamız var. Dileriz Denizli’de 100 odalı 200 odalı çok yıldızlı oteller oluşsun. Yıllardan beri hep şunu düşünüyor ve iddia ediyorum. Türkiye’nin kısa ve orta vadede kalkınmasını sağlayabilecek olan turizm ve tarım sektörü. Çünkü bir altyapıya sahibiz. Türkiye bunu yapabilecek güce sahiptir" dedi.