İYİ PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANINI ARIYOR!

İYİ Parti Denizli’de Özer Tunçtürk’ün istifasıyla boşalan il başkanlığı koltuğu hala boş. Adayların çıktığı ve tekliflerin götürüldüğü İYİ Parti İl Başkanlığı koltuğuna kimin geçeceği ise merak konusu.

  • 10 Ağustos 2023 - 14:52
  • Son Güncelleme : 10 Ağustos 2023 - 15:34

2 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile istifasını duyuran Özer Tunçtürk’ün ardından boşalan koltuğa hala biri oturmadı. İYİ Parti Denizli’de il başkanlığı için 2 isim adayım derken 3 isme ise teklif götürüldüğü konuşuluyor.

2 İSİM BEN ADAYIM DEDİ

Tunçtürk’ün istifasının ardından, İYİ Parti Denizli’de 2 isim adaylığını duyurdu. İlk olarak Savaş Sütçü ben adayım derken arkasından Av. Bayram Can Çapar’da koltuğa talip olduğunu duyurdu.

3 İSME TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

İl Başkanının seçilme sürecinde çevre ilçe başkanları da uyumlu çalışabilecekleri bir il başkanı istediklerini dile getirdiler. Bunun üzerine teklif götürülen bazı isimlerde oldu. İYİ Parti Denizli Kulislerinden edinilen bilgilere göre, kadın aday olabilme ihtimali üzerin Zeynep Sözeri’ye teklif götürülürken, Özgür Birgi ve Ertan Kesgin’de teklif götürülen ve konuşulan isimlerden oldular.

ATAMA BEKLENİYOR!

İYİ Parti Denizli kulislerinde ise en çok konuşulan durum atama ihtimali üzerine. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği sürecinde gösterdiği performans ve başarı nedeniyle İYİ Parti İl Başkanlığına Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci’nin atanması bekleniyor.