İŞ ADAMINDAN ANLAMLI BAĞIŞ

Tüm dünyayı etkisi altına alan kovid-19 pandemisinin Türkiye’de 11 Mart’ta kaydedilen ilk vakasının ardından Denizli merkez ilçe ve diğer ilçelerinde de vakalar kaydedilmeye başlanıldı. Bu süreçte iyilik hareketleri vatandaşın gönlüne su serpmeye devam ediyor.

  • 18 Nisan 2020 - 14:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kovid-19 pandemisinin hızla yayıldığı ülkemizde en çok ihtiyaç duyulan medikal ürünlerden olan maske konusunda Denizlili üretici firmadan anlamlı bir destek geldi.

Denizli’de tekstil sektöründe hizmet veren Mutlu Tekstil, korona virüsü sonrası iş yerinin bir bölümünü maske üretimine ayırdı. Tüm dünyada en çok eksikliği hissedilen medikal ürün olan koruyucu maske konusunda sahada sürekli hizmet veren güvenlik güçlerine ve en büyük risk grubunda olan sağlık çalışanlarına ürettiği 100 Binden fazlayı maskeyi  hediye etti.

Mutlu Tekstil firma yetkilisi Samet Akın Şentürk, sağlık çalışanları ve emniyet güçleri için titizlik ile ürettikleri 100 Binden fazla maskenin doğru bir şekilde yerine ulaşması içinse hazırladığı kutuları  belediyelere göndererek ilçelerinde bulunan sağlık çalışanları ve emniyet güçlerine ulaştırılmasını rica etti.  Şentürk, gönderimini gerçekleştirdiği maske kolilerinin üzerine ise şu anlamlı notu yazdı. “Zor şartlarda bizim için görev yapan sağlık çalışanları ve emniyet güçlerimiz için hediyemizdir. Sizlerin tedarik ettiğini biliyoruz fakat çorbada bizimde tuzumuz olsun”

İlk etapta hazırlanan kolilerin Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ve Buharkent ilçe belediyelerine gönderiminin gerçekleştiği, ikinci etapta ulaşmayan diğer ilçelere gönderim yapılacağı öğrenildi.Ayrıca Emniyet Müdürlüğüne ve Sağlık Müdürlüğünde görevli personeller içinde ayrıca koli hazırlanıp gönderildi.