İNTİHARA KALKIŞMIŞTI KORONA ÇIKTI

Dokuzkavaklar Mahallesinde intihar girişiminde bulunan vatandaşın akciğer filminde korona virüs bulgularına rastlanıldı.

  • 02 Mayıs 2020 - 12:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Edinilen bilgilere göre olay, Denizli’nin Dokuzkavaklar Mahallesinde meydana geldi. M.Ö. isimli bir vatandaş  sebebi  bilinmeyen bir  nedenden ötürü yaşadığı evin terasına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Balkon hortumunun bir ucunun boynuna bir ucunu da balkona bağlayan şahıs bir süre bekledikten sonra kendini boşluğa bıraktı. Durumu  fark eden ailesi ve çevredeki vatandaşlar adamı ikna etmeye çalışırken bir yandan da ekiplere ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler her ihtimale karşı hava yastığı açtı ve inmesi için ikna etmeye çalıştıkları şahıs M.Ö. bir süre sonra kendini boşluğa bıraktı. Boynundaki hortumla bir süre sallanan adam hortumun kopması ile açılmış  olan hava yastığının üstüne düştü. İlk müdahalenin ardından M.Ö. hastaneye kaldırıldı.

KIRIK KONTROLÜ İÇİN FİLM ÇEKİLDİ KORONA ÇIKTI

Hastanede  tedavisine devam edilen  vatandaşa   kontrol amaçlı röntgen filmi çekildi. Gelen sonuçlarda ciğerlerinde korona virüs bulgularına rastlanılan M.Ö. doktorlar tarafından izole edilmiş alana alınırken kendisi ile gün içerisinde temasta bulunmuş olan itfaiye, polis ve acil sağlık personelleri karantina altına alındı. Bunun dışında da temas ettiği kişilere ulaşılmaya çalışılıyor.