İLÇİ SİNGLE HEYECANI YAŞIYOR

Denizlili genç solist single heyecanı yaşıyor.

  • 22 Mayıs 2019 - 18:50
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin genç ve güzel solisti Merve İlçi, single heyecanı yaşıyor.

Denizli sahnelerinin sevilen isimlerinden Merve İlçi, yoğun bir stüdyo çalışması dönemine girdi. Single çalışması için yoğun bir hafta geçiren İlçi, birde klip hazırlığında olduklarının müjdesini verdi.

İLK TEBRİK NİRAN ÜNSAL'DAN

Single heyecanını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan İlçi'ye ilk tebrik sevilen sanatçı Niran Ünsal'dan oldu. Niran Ünsal, Merve İlçi'nin hikayesine hayırlı olsun İnşallah sözleriyle yanıt verdi.

27 Mayıs Pazartesi klip çekimine start verecek olan güzel solist yayın tarihinin 15 - 20 Haziran olacağını dile getirdi. 25 Haziran'da ise Lansman ile seyircinin karşısına çıkacağını kaydetti.

Güzel solist Merve İlçi Haberci Kuş'a verdiği özel röportajda, uzun süren bir stüdyo çalışmasının ardından güzel bir çalışmayla müzik severlerin karşısına çıkacağım dedi.

İlçi; "Uzun süredir single çalışması için bir hazırlık içerisindeyiz. 3 aydır sevgili aranjörüm Serdar Aydın ve ekibimizle sıkı bir çalışma yapıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak, tüm enerjimiz ile sabahlara kadar en güzelini yapmak için emek verdik. Şarkının ismi şu an sürpriz olarak kalacak. Klibimiz yayınlanmadan bir hafta öncesinde ismini takipçilerimle paylaşacağım. O zaman dilimine kadar bu sır devam edecek" diyerek sözlerini devam ettirdi.

Klip çalışması içinde Haberci Kuş'a konuşan Merve İlçi; "Klip içinde profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. 15 kişilik bir set ekibiyle 27 Mayıs Pazartesi günü çalışmalara başlıyoruz. Yaklaşık 4 gün sürecek olan çekimlerin ardından montaja geçeceğiz ve bu klip ile Denizli'de hiç yapılmamış bir çalışmayı gözler önüne sereceğiz" dedi.