HÜLYA HEMŞİRE CİNAYETİ DAVASI: TANIK ÇOCUKLARDAN SÜRPRİZ İFADE

Denizli Devlet Hastanesi hemşirelerinden Hülya T.'nin geçen yıl eşi tarafından 11 bıçak darbesiyle öldürülmesi olayının katil zanlısı M.T.'nin yargılaması sürerken, üçüncü celse sırasında dikkat çeken bir tanık ifadesi dinlendi.

  • 29 Eylül 2023 - 19:50
  • Son Güncelleme : 29 Eylül 2023 - 19:57

Duruşmada, savunma avukatının sağlık sorunları nedeniyle mazeret bildirmesi sonucunda mahkeme, tanıkların ifadelerini almak için bir araya geldi.

Tanık ifadesi veren bir kişi, çocukların olaya dair kendisine anlattıklarını paylaştı. Tanığa göre, çocuklar, sanık babanın sadece annelerine değil, kendilerine de şiddet uyguladığını ve annelerinin üzerine fiziksel saldırılarda bulunduğunu ifade etti.

Mahkeme salonunda bulunan sanık M.T., suçlamaları kabul etmeyerek eşi Hülya T.'nin alkol ve uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili iddialarını yineledi. Ayrıca, eşinin sadakatsiz olduğunu ve anne sorumluluklarını yerine getirmediğini savundu.

Mahkeme heyeti, Hülya Hemşire'nin uyuşturucu ve alkol kullanımıyla ilgili önceki iş disiplin soruşturmalarını araştırmak için Denizli Devlet Hastanesi'ne yazı yazılmasına karar verdi. Ayrıca, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma 23 Kasım tarihine ertelendi.