HOROZ SON DAKİKA 1 PUANI KAPTI

Denizlispor, konuk ettiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

  • 03 Şubat 2020 - 23:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

 İlk yarının 9.dakikasında Serdar Güller’in attığı gole Denizlispor 86.dakikada Oscar Estupinan ile cevap verdi. 24.dakikada Aissati’nin şutu direkten döndü. Denizlispor bu beraberlikle 23 puanla 12.sırada yerini aldı. Onazi 3.dakikada girdiği ikili mücadele sonrası sakatlandı ve 7.dakikada yerini Aissati’ye bıraktı. 18 bin Atatürk Stadı’nda toplam 8 bin 956 taraf     tar maçı izledi. Denizlispor’u 8 bin 44 biletli seyirci desteklerken, misafir ekibin 912 taraftarı da kale arkasında yerini aldı. Teknik direktör Mehmet Özdilek yedek kulübesinde hakem Mustafa Öğretmenoğlu’ndan sarı kart gördü. Denizlispor’un yeni transferleri Özgür Çek ve Ben Youssef de Göztepe karşısında forma giydi. Denizlispor galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı.

İLK YARI 1 GOL, 1 DİREK…

9.dakikada Denizlispor’da Mustafa Yumlu ve Ben Youssef ceza sahasının dışında topu uzaklaştıramayınca Serdar Gürler’in yerden şutu ağlarla buluştu: 0-1. 13’de Serdar Gürler’in şutu üstten auta gitti. 19’da Zeki’nin ortasına ceza alanında iyi yükselen Mustafa Yumlu’nun kafa şutu kaleci Beto’da kaldı. 23’de Jerome’nin ceza sahasından iki vuruşunu da kaleci Stachowiak çıkardı. Bu dakikada Göztepe yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. 24’de Barrow’un pasıyla buluşan Aissati’nin vuruşu yan direkte patladı. 26’da Recep’in pasıyla buluşan Murawski’nin vuruşu müsait pozisyonda dışarı gitti. 31’de Rodallega’nın vuruşu kaleci Beto’da kaldı. 40’da Rodallega’nın serbest atışı az farkla yandan auta gitti. İlk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

OSCAR ESTUPİNAN BERABERLİK GOLÜNÜ ATTI

53’de Halil’in yandan şutu taleci Stachowiak’ta kaldı. 61’de Barrow’un ceza alanına ortasına müsait pozisyonda Rodallega dokunamadı. 67’de Murawski’nin ortasına müsait pozisyonda iyi yükselen Ben Youssef’in kafa şutunu kaleci Beto önledi. 82’de Poko’nun ceza alanına pasıyla buluşan Jeromi’nin vuruşu defansa çarparak kornere gitti. 86.dakikada Murawski’nin pasında Rodallega’nın vuruşu Beto’dan döndü, dönen topu Oscar Estupinan tamamladı: 1-1. Son dakikalarda Göztepeli Halil Akpınar ile Denizlispor yedek kulübesi arasında gerginlik yaşandı. Maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.