HOROZ DÜŞTÜ!

Denizlispor, ligin 33.haftasında kendi evinde Keçiörengücü’ne 4-0 farklı mağlup olarak ligden düşmesi 5 hafta kala kesinleşti.

  • 16 Nisan 2023 - 19:35
  • Son Güncelleme : 16 Nisan 2023 - 19:38

Yeşil siyahlılar ligi başladığı gibi bitirdi. Düşme potasından sezon boyunca çıkamayan horozlar, ligi 17 puanla son sırada bulunarak lige veda etti. Horozlar sırasıyla Bodrum, Altay ve Samsunspor ile sahaya çıkacak. Ligden çekilen Adanaspor ile Yeni Malatyaspor maçları oynanmayacak. Denizlispor; boş vaatlerin, siyasetin ve iş bilmezliğin ve kurbanı oldu! Denizlililer ve taraftarlar bu fotoğraf ile büyük üzüntü yaşadı.

“KABULLENMİŞLİK VAR!”

Teknik direktör Bülent Ertuğrul maç sonrası açıklama yaptı. Ertuğrul, “Oyun aslında fena başlamadı. Oyunun başında bir sakatlığımız oldu. Rakibimiz bu ligin kaliteli takımlarından ve kolektif anlayışı olan, oyun ile oyuncu anlayışı bulunan bir takım. Tabii 13-14 haftadır bir galibiyet almışız. Matematiksel olarak düşmüş olmasak da mental anlamda düşmüş bir takım görüntüsündeyiz. Tabii biraz takımı ayağa kaldırmaya çalıştık. Hafta içinde 4 gün bireysel ve takım toplantısı yaptık. Toplantıda her şeyi konuştuk. Saha içi bunu uygulamaya çalıştık. Takımla 3-4 antrenmana çıkabildim ama maalesef bir kabullenmişlik var. Artık bu saatten sonra bazı radikal kararlar almamız gerekiyor. Önümüzdeki senenin planlamasını yapmamız lazım. Önümüzde oynayacağımız 3 maç var. Bu maçları da en iyi şekilde geçmek istiyoruz” diye konuştu.