HONAZ’DA BAŞKAN KEPENEK AŞI OLDU

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek (55) ilk doz Covid-19 aşısını oldu.

  • 16 Şubat 2021 - 10:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen aşılama programı kapsamında sırası gelen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek sabah saatlerinde aşı oldu.

İlçe halkına hizmet veren Honaz Toplum ve Aile Sağlığı merkezine gelen Başkan Yüksel Kepenek’e burada görevli sağlık personeli tarafından aşı yapıldı. Başkan Kepenek, aşıyı yapan sağlık çalışanına teşekkür ederek, kurumdaki personel ve vatandaşlarla sohbet etti.

“Aşı olsak dahi kurallara riayet etmeliyiz”

Aşı olduktan sonra konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek: “Devletimiz salgın sürecini çok güzel yönetti. Bu konuda sağlık çalışanlarımıza ve yetkililere müteşekkirim. Koronavirüse karşı aşı bulundu. Yerli aşılar da inşallah kısa süre sonra gelecek. Biz de Çin’den gelen Sinovac aşımızı yaptırdık. Aşıyı yapan arkadaşımızın eline sağlık, hiç hissetmedim. Toplumun risk altında olan bütün kesimleri de umarım kısa süre içerisinde aşılanmış olur. Ayrıca aşı olsak dahi kurallara riayet etmek durumundayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını uygulamalıyız. Bu işin şakası yok. Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.