HANGİSİ DAHA KÖTÜ?

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi hastanesine giden vatandaşlar yaşanan kirlilik nedeniyle isyan ettiler. Vatandaşların çektiği görüntüler ise hangisi daha kötü denilecek cinsten... Hastaneyi bu hale getirenler mi? Yoksa bu halde kalmasına yetecek kadar yoğunluk yaşanması mı?

  • 25 Kasım 2020 - 21:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pandemi nedeniyle en çok yoğunluk yaşanan hastanelerden Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden içler acıtan görüntüler geliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle aşırı yoğunluk yaşanan hastane bahçesi adeta çöplüğe dönmüş durumda. Vatandaşların şikayetleri ise sonuçsuz kalıyor. İddialara göre yoğunluk nedeniyle hastane bahçesini temizleyecek eleman bile bulunamıyor...

Hastaneye sırt ve bel ağrıları nedeniyle giden Rasim Gerboğa isimli vatandaş, hastane bahçesindeki içler açıtan görüntüleri fotoğraflayarak hastaneye şikayette bulundu. Fakat iddialarına göre hastanenin acilin ve bahçesinin temizliğini istemesinin karşılığında yeterli elemanımız yok cevabını aldı. O anları fotoğraflayarak haber sitemize yönlendiren vatandaş yetkililerin en kısa sürede buraya el atmasını ve salgının daha acı verici sonuçlar vermemesi için burada önlemlerin daha sıkı alınması gerektiğini kaydetti.

Bizse haberci kuş olarak soruyoruz: Hangisi daha kötü? Hastaneyi bu hale getiren vatandaşlar mı? Yoksa sağlık sisteminin neredeyse kilitlenecek hale gelmesi ve temizlik personeli bile bulunamayacak duruma gelmemiz mi?