GÜNEŞ ORTAK SAĞLIK BİRİMLERİ ON-LİNE DOKTOR HİZMETİNE BAŞLADI

Güneş Ortak Sağlık Birimleri hizmette bir yeniliğe daha imza attı. Covid-19 nedeniyle evden ve işyerinden çıkamayan çalışanlara haftanın iki günü on-line doktor hizmetine başladı.

  • 12 Haziran 2020 - 14:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dr. Muharrem Güney, Güneş Ortak Sağlık Birimleri olarak dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 sebebiyle evden ve iş yerinden hastaneye gidemeyen hastalar için on-line doktor hizmetlerinin başladığını açıkladı. Güney, “Hizmet kapsamında hastalar doktorlarımızla akıllı telefon ve tablet üzerinden her hafta çarşamba ve Perşembe günleri canlı görüşme yapabilecek” dedi.

Güney, “Güneş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak, hizmet verdiğimiz firmalarımızda çalışanlarımızın Covid -19 ile ilgili kaygı ve hassasiyetlerine önem veriyoruz. Hastaneye gitmekten kaçınan tüm çalışanlarımızın sağlık sorunları hakkında on line bilgi alabilmeleri için Online İşyeri Hekimliği hizmetini başlattık. Artık Her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri saat 19:00 – 20:00 saatleri arasında işyeri hekimimiz çalışanlarımız ile bulaşacaktır.  www.gunesosgb.com  adresinden bize ulaşabilirsiniz” şeklinde konuştu.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ