GÖKYÜZÜNE DOKUNDULAR

2140 metre yüksekliğinde ve müthiş bir doğal güzellik görüntüsüne sahip olan Yaylacık Dağında bu yıl 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali çerçevesinde, Yaylacık Dağı'ndan 2150 metre yükseklikten Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası XC Open Yarışlarının 4.Günü tamamlandı.

  • 01 Eylül 2022 - 01:25
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Gökyüzünde renkli görüntülerin oluştuğu yarışmaya, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin ilk gününde,  75  sporcu uçuş yaptı. 


18 ülke’den gelen sporcular Coğrafyanız ve havanız çok güzel. Buraya geldiğimiz zaman çok mutlu hissediyoruz." yarışların ilk gününde çok güzel atlayışlar gerçekleştirdiklerini anlatarak," Çok güzel yarışlar çıkacağına inanıyorum. 

Buradan atlayış yapmak harika  Yaylacık Dağı bu aktivite için çok elverişli. Buraya gelenler doğanın tadını çıkarıp, ardından gökyüzüyle buluşmanın keyfini yaşıyor sanki Gökyüzüne dokunuyoruz Burada görsellik de çok güzel. Orman ve Tabiat var ayrıca Fethiye Manzaralı Denizi bile görebiliyorsunuz dedi.


Sporcuları merakla izleyen yöre Burdur’dan gelen Saim Güner Manzara Güzel keyif verici bir manzarası var , Pilotlar gerçekten donanımlı ve izlemek keyifli . Nasıl cesaret edip böyle yükseklere çıkıyorlar bilmiyorum. Çok güzel memleketimize bir şenlik geldi dedi