GÖKŞİN 10 MİLYONLUK PROMOSYONU İŞÇİLERİNE DAĞITTI

Denizli'nin köklü sanayi kuruluşu Gökhan Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin banka promosyonu olarak işletmesine verilen 10 milyon Lirayı işçilerine dağıttı.

  • 04 Kasım 2022 - 14:27
  • Son Güncelleme : 04 Kasım 2022 - 14:58

Denizli’de pandemi döneminde işçilerine yönelik ücretli izin ve destek ödemeleri ile gündeme gelen Gökhan Tekstil, şimdi de promosyon ödemesi ile gündemde.

Şehrin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan ve tekstil ürünleri imalatı yapan Gökhan Tekstil banka değişikliği nedeni ile verilen 10 Milyon TL'lik promosyonunu işçilerine paylaştırdı.

Yaklaşık 750 çalışanın olduğu Gökhan Tekstil'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin'in talimatı ile bankadan gelen 10 milyon lira eşit miktarda dağıtıldı.

Yapılan ödeme karşısında çalışanlar işçiler mutluluklarını dile getirdiler. İşçiler kişi başı yaklaşık 13 bin lira ödeme için Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, çalışanlarının memnuniyetinin kendisi ve ailesi için paradan daha önemli olduğunu vurguladı.

Yorumlar (1)

  1. Uğur Dündar
    • 04 Kasım 2022 - 23:06

    Helal olsun bee bı insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur ..