GÖKCEK'TEN, SANCAR'IN İSTİFASI HAKKINDA ŞOK İDDİALAR

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'a ilişkin iddialı açıklaması, gece saatlerinde ülke gündemine bomba gibi düştü.

  • 28 Şubat 2021 - 23:16
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Eski başkan Gökçek, kişisel twitter hesabı üzerinden önce, "CHP Milletvekili Teoman Sancar hakkında 'sizi kutluyorum' diye tweet atmıştım. Tweetimi sildim. Çünkü Teoman Sancar'ın istifası onurlu bir istifa değilmiş. Nedeni duyulduğunda yer yerinden oynayacak. CHP bu olayın altından kalkamaz. Ancak bu kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi" paylaşımında bulundu.

Bir sonraki paylaşımında, "Denizli CHP Milletvekili Teoman Sancar, Kılıçdaroğlu'nun en yakın adamlarından biri. Kılıçdaroğlu'nun danışmanının kardeşi de Teoman Sancar'ın danışmanı. Kimse Muharrem İnce'nin günahını almasın." açıklamasında bulunan Gökçek, ardından "Bu gece acayip CHP kulisleri var. Duysanız en hafifinden vay vay vayyy dersiniz. Bu gece mi anlatayım, yarın mı? Karar veremedim" şeklinde kafalarda soru işareti bırakan açıklamalar yaptı.

Paylaşımlarına devam eden Gökçek'e, Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer de aynı tarzda paylaşımlar yaparak iddiaları güçlendirdi. Bayer yaptığı paylaşımda: "Denizli Mv. Teoman Sancar CHP'den istifa etti. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP'liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. 'Ayıp' diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP" ifadelerini kullandı.