CHP'Lİ SANCAR'IN İSTİFA DİLEKÇESİ ORTAYA ÇIKTI

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın partisinden istifasının ardından istifa dilekçesi ortaya çıktı. Sancar'ın istifa dilekçesinde “Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim” dediği ortaya çıktı.

  • 28 Şubat 2021 - 16:50
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile  “Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım” sözleri ile istifa ettiğini duyurdu.

Teoman Sancar'ın istifasının ardından CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu arayarak "özel sebepler" gerekçesiyle istifa ettiğini bildirdiği ve başka bir partiye de geçmeyi düşünmediğini söylediği ortaya çıktı.

Teoman Sancar tarafından CHP Genel Başkanlığı’na gönderdiği istifa dilekçesinde “Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum. Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim” diye yazdığı ortaya çıktı.

Ayrıca istifa haberinin ardından gelen aramalar nedeni ile Sancar ve danışmanlarının telefonlarının kilitlendiği, aralarında bir iletişim sorunu olmadığı öğrenildi.

Ortaya çıkan istifa mektubunun ardından Sancar'ın parti değiştirmesine yönelik spekülasyonların da son bulması bekleniyor.

kaynak: aynahaber