FABRİKALARDA İŞÇİLERE KARANFİL DAĞITTILAR

Birleşik Kamu İş, 1 Mayıs nedeniyle fabrika ziyaretlerinde bulundu. İşçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlayan Namık Kemal Aydoğan ve beraberindeki ekip karanfil dağıttı.

  • 30 Nisan 2022 - 18:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Birleşik Kamu İş İl Başkanı Namık Kemal Aydoğan; "1 Mayısı işçilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte kutlayıp, farkındalık yaratmak için organize sanayi bölgesinde fabrikalarımızı ziyaret ettik" dedi.

Fabrika ziyaretlerinde bulunan ve karanfil dağıtan Birleşik Kamu İş Başkanı ve beraberindeki ekip; "İşçilerimizi vardiya çalışmalarında tezgahı başında ziyaret ederek karanfillerle bayramlarını kutlamak onlar kadar bizleri de mutlu etti" mesajı verdi.

Birleşik Kamu İş İl Başkanı Namık Kemal Aydoğan; "Bu etkinliği Denizli Demokrasi Platformu bileşenleriyle birlikte yaptık. Konfederasyon bileşeni sendikalarımızın yanında Denizli Barosu, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 29 Ekim Kadınları Derneği, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği, Kadın Platformu, Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği, Tabipler Odası, Eczacılar Odası, Altı Nokta Körler Derneği, Kadın Haklarını Koruma Derneği, Türkiye Ormancılar Derneği, Büyük Menderes İnsiyatifi, Hacıbektaş Veli Kültür Derneği, Yıldızlar Kadın Dayanışma Derneği, Öğrenci Veli İşbirliği Derneği gibi daha birçok kurumla birlikte hareket etmekten mutluyuz" dedi.

Birleşik Kamu İş İl Başkanı Namık Kemal Aydoğan; "Birleşik Kamu-iş olarak 1 Mayıs etkinliklerimiz devam edecek. 1 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da Çınar meydanında halaylarımızla, türkülerimizle birlikte coşkuyla 1 Mayısı kutlayacağız" diyerek Delikliçınar meydanında buluşmak üzere çağrıda bulundu.