EVDE YAPTIĞI LİMONATAYLA SICAK HAVADA VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, sıcak yaz günlerinde vatandaşların yüzünü güldürecek bir jestte bulundu. Milletvekili Ün, pazardan aldığı limonları özenle hazırladı, güzel bir limonata yaparak vatandaşların hem yüzünü güldürdü hem de içini ferahlattı.

  • 24 Temmuz 2023 - 17:18
  • Son Güncelleme : 24 Temmuz 2023 - 17:28

Gelecek Parti Kurucusu Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Pamukkale ilçesinde bulunan Kayhan Kapalı Pazaryeri esnaflarıyla sohbet etti. Ardından pazar esnaflarından limon satın alan Milletvekili Ün, limonata yapımına koyuldu. Öncelikle limonları yıkama işleminden geçiren Milletvekili Ün, ardından kabuklarını tek tek rendeledi ve suyunu sıktı. Rendelenen limon kabuklarını limon suyu ile birleştiren Ün, karışıma şeker ekledi. Ortaya çıkan limon suyu içerisine eklediği su ile ferahlatıcı limonata tamamladı. Milletvekili Sema Silkin Ün, bu lezzetli limonatayı tek tek şişelere doldurdu ve soğutmak için dolaba aldı. 


Sıcak havada serinlemek için parklara giden vatandaşlar için bir ikram hazırladı. Yol çalışmalarında güneşin altında çaba gösteren işçilere serin bir mola ve limonata ikramında bulunarak onların yorgunluklarını hafifletti. Vatandaşlar, Milletvekili Ün'ün bu düşünceli ve nezaket dolu davranışından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti. Sıcak havada limonatayla serinleyen vatandaşlar, bu jestin kendilerini motive ettiğini ve hoş bir sürpriz olduğunu belirtti. Özellikle çocuklar limonatayı çok beğendiğini ve 10 üzerinden 10 puan verdiklerini söyledi. 


Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün'ün limonata ikramı, vatandaşlar arasında olumlu bir etki yaratırken, toplumun farklı kesimlerinde de takdirle karşılandı. Sosyal medyada da yankı bulan bu güzel davranış, vatandaşlar arasındaki muhabbeti pekiştirdi.