ESKİ CHP VEKİLİ DEĞİŞİMDEN YANA GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI

Geçmiş dönem CHP Denizli Milletvekilliği yapan sonrasında kaset iddialarıyla partisinden istifa eden Sancar, hafta sonu yapılacak CHP Kurultayı hakkında fikir ve düşüncelerini paylaşmak için Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi

  • 02 Kasım 2023 - 17:55
  • Son Güncelleme : 02 Kasım 2023 - 18:11

Geçmiş dönem CHP Denizli Milletvekilliği yapan Haşim Teoman Sancar Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarının karşısına çıktı. Sancar, "Ben Cumhuriyet Halk Partisinin uzun yıllardır İl İlçe Delegeliği Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve Grup Başkan Vekilliği , CHP İl Başkanlığı ve CHP Denizli Milletvekilliği görevlerini onurla ve gururla yerine getirmiş, daima Vatanın bekçisi ve Vatandaşlarının temsilcisi olmuş Atatürkçü bir kardeşinizim." diyerek haftasonu yapılacak olan kurultay ile ilgili fikirlerini aktarmaya başladı.

Hafta sonu yapılacak CHP Kurultayı hakkında fikir ve düşüncelerini vatandaşlarla paylaşmak için toplantı yaptığını belirten Sancar, "Bugün hafta sonu yapılacak kurultay ile ilgili, birkaç haftadır değişim rüzgarlarını estirerek gerek CHP içinde gerekse Ülke genelinde büyük bir heyecan yaratan kongrelerde bulamadığımız kalabalıkları toplantılarında sağlayan Milletvekili ve Grup Başkan vekilliği dönemlerinde de Milletin sesi olmuş değerli Arkadaşım Sayın Özgür Özel’e destek verdiğimi ve değerli Kurultay Delegelerimizden destek istediğimi şahsım adına hiçbir görev beklemeden beyan etmek için buradayım." ifadelerini kullandı. 

Sancar, "Sayın Kılıçdaroğlu 2010 yılından bu yana CHP Genel Başkanlığı yapmış ve tabi ki Partisini İktidara getirmek için büyük çaba harcamıştır. Asla akçeli işlerin içinde yer almadığına da yürekten inanıyorum ama bir türlü Partisini ve tüm inananları İktidara taşıyamamış ve son seçimde büyük hatalara imza atmıştır. Görevi süresince Denizli’miz       hep yanında olmuştur. Ekmelettin İhsanoğlu’nu  CB adayı yapmış Örgüt yanında olmuştur, Mehmet Bekaroğlu’nu cinsiyet kotasından Vekil yapmış Örgüt yanında olmuştur, Denizli Büyükşehir Belediyesini CHP’nin yüzde yüz alacağı belli iken son dakika iyi partiye vermiş ve kaybetmiş örgüt yanında olmuştur ,her Genel Seçimde İlimizden kontenjan adaylar koymuş son seçimde de 39 Milletvekilini başka partilere vermiş örgüt yine yanında olmuştur. Ama artık O vefalı Örgütler Yenilik istemektedir, Değişim istemektedir işte o yüzden Parti Başkanlığını Gençlere devir etme dönemi gelmiştir." ifadelerini kullandı.