ENGELLİLER GÜNÜNDE GÖKYÜZÜNE RENK BIRAKTILAR

Denizli'de engelliler günü etkinlikleri kapsamında en anlamlı kutlama Denizli Yaşam Bakım Merkezi ve Yeniden Yaşam Bakım Merkezi'nde yaşandı.

  • 05 Aralık 2019 - 02:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yusuf Önder'in kurucusu olduğu Denizli Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Yeniden Yaşam Bakım Merkezi, 3 Aralık Engelliler Günü kapsamında farkındalık oluşturacak etkinlikler düzenlediler.

ANILAR CANLANDIRILDI

Dokuzkavaklar Mahallesi'nde bulunan Denizli Sağlıklı Yaşam Bakım Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte kurum içinde yapılan tüm etkinlikler fotoğraflandı ve sağlık merkezinin etrafında sergilendi. Engelli hastaların anılarının tekrar canlandırıldığı etkinliğin içerisinde rengarenk balonlarla süslenmiş alanda engelli hastalar gönüllerince eğlendiler.

Denizli Sağlıklı Yaşam Bakım Merkezi sorumlu müdürü Seda Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü büyük bir coşkuyla kutladıklarını kaydetti. Yıldırım; "02.05.2017 tarihinden bu yana hizmet vermekte olan kurumumuzda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü engelliler ile birlikte coşkuyla kutlandı. Kuruluş içinde ve dışında düzenlenen etkinliklerden geriye kalan güzel anlardan oluşan fotoğraflar ile kuruluş bahçesinde sergi alanı oluşturuldu ve engellilerin birlikte geçirdikleri zamanları olumlu duygularla hatırlamaları sağlandı. Etkinlik boyunca eğlenceli müzikler eşliğinde danslar eden engelli misafirlerimizin taleplerine yönelik ikramlar verildi. Toplumun engellileri kabullenmesi ve onların farkına varması amacıyla rengârenk ve birbirinden güzel balonları gökyüzüne bırakıp bu hayatta farklı bir renk olarak var olduklarını göstermek istedik. Denizli Yaşam Bakım Merkezi’nde “biz de varız ve bu hayatın renkleriyiz” diyerek farkındalık yarattılar. Engellilerin kendileri için düzenlenen bu organizasyondan kaynaklı mutlu oldukları ve değerli hissettiklerini hissettik ve bu bizim için yeterli" dedi.

BAŞKAN KEPENEK'TEN ZİYARET

3 Aralık etkinliklerinin biride Yeniden Yaşam Bakım Merkezi'nde düzenlendi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in de katılım sağladığı etkinlikte engelli hastalar gönüllerince eğlendiler. Etkinlik kapsamında gökyüzüne balonlar bırakan hastaların mutluluğu Başkan Kepenek ile dahada arttı.