EĞİTİM İŞ GELENEĞİ BOZMADI: 24 KASIM İÇİN UNUTULMAZ ETKİNLİK

Eğitim İş Denizli Şubesi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte hem düzenledikleri yarışmanın ödüllerini verdi hemde muhteşem bir konsere imza attı.

  • 23 Kasım 2023 - 21:44
  • Son Güncelleme : 23 Kasım 2023 - 21:54

Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik kapsamında sahne alan Eğitim İş öğretmenlerinden oluşan Grup Sesleniş konseri büyük ilgi gördü. Konser öncesi 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri taktim edildi. 


Eğitim İş'in düzenlediği etkinliğe Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve Cumhuriyet Bayramı Kutlama Platformu (İlelebet Cumhuriyet) bileşenleri katıldı. 


Etkinlik sonrasında konuşma yapan Eğitim İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan; "24 Kasım eğitim emekçileri için tarihi bir gündür. Liderimiz Atatürk’e başöğretmenlik ünvanının verilişinin yıl dönümü olarak yeri ve önemi ayrıdır. 24 Kasım bizim için bağımsızlık ve özgürlüğümüzü hatırlatır. 24 Kasım bizim için mesleğimizin onuru, emeğimizin ve alın terimizin güvencesidir. 24 Kasım bizim için çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmanın yol haritasıdır.


Eğitimiş Denizli Şubesi olarak, her yıl gerçekleştirdiğimiz HEPİZİN BİR ÖĞRETMENİ VAR etkinliğiyle emekli öğretmenlerimize plaketlerini sunduk.

Başöğretmen Atatürk Yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Üyelerimizden oluşan müzik topluluğumuz GRUP SESLENİŞ ile coşkulu bir konser gerçekleştirdik. Gerçekleştirmiş olduğumuz etkinlikte bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim" dedi.