CHP'DE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLADI

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman HORZUM, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurularını almaya başladıklarını duyurdu.

  • 22 Kasım 2023 - 03:34
  • Son Güncelleme : 22 Kasım 2023 - 03:40

Başkan Horzum yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi:

"20 Kasım 2023 tarihli MYK Kararı ile seçim takvimimiz belirlenmiştir. Ülkemizin CHP’ye en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde Denizli’de ve tüm Türkiye’de mevcut Belediyelerimizi koruyup yeni Belediyeler kazanacağımıza olan inancımızla aday belirleme sürecimizi başlatıyoruz. Adaylarımızı belirlerken örgütümüzün ve hemşehrilerimizin fikirleri her zaman söylediğimiz gibi en önemli kriterimiz olacaktır. 

Gerçekçi projeleri olan, halka dokunan, vizyon sahibi adaylarımızla Denizli’de başarı öyküsü yazacağız. Her İlçede bölgeye hakim, sorunlarını bilen ve bu sorunlara çözüm yaratabilecek adaylarımızla tüm Denizli’yi Cumhuriyet Halk Partilili belediyelerle buluşturacağız. İl ve İlçe örgütlerimizle yerel seçimlere hazırız.

Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliklerine başvuracak adaylarımızın 21 Kasım 2023, 28 Kasım 2023 tarihleri arasında İlçe Başkanlıklarımıza veya İl Başkanlığımıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."