EĞİTİM-İŞ DENİZLİ 2 NO’LU ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

Eğitim-İş Denizli 2 No’lu Şube, genel kurulunu tamamlayarak yeni yönetimini seçti. Başkan Tahir Çetin, mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

  • 09 Haziran 2024 - 15:30
  • Son Güncelleme : 09 Haziran 2024 - 15:33

Aralık 2023'te Eğitim-İş Denizli Şubesi, üye sayısının 4.000'i aşmasıyla birlikte iki şubeye ayrılmış ve her iki şube de seçim takvimine uygun olarak genel kurullarını tamamlamıştır. 08 Haziran 2024 Cumartesi günü Denizli Eczacılar Odası Salonunda gerçekleştirilen Eğitim-İş Denizli 2 No’lu Şube Genel Kurulu, iki liste ile yapıldı. Divan Başkanlığını Eğitim-İş kurucusu ve genel merkez yöneticisi Şenol Eyüboğlu, Eğitim-İş Aydın Şube Başkanı Şaban Özdemir ve Büro-İş Denizli Şube Başkanı Hüdai Ünlü'nün üstlendiği genel kurula katılım yoğun oldu.

Eğitim-İş Denizli 2 No’lu Şube 7. Dönem 1. Olağan Genel Kurulu sonuçları aşağıdaki gibidir:


Yönetim Kurulu:

    Tahir Çetin

    Fatma Başaran Sarı

    Ahmet Tülübaşlı

    İrfan Kurtulmuş

    Mevlüde Becan

    Meltem Onat

    Gökhan Okulu


Denetleme Kurulu:

    Adem İlkimen

    Esra Bacak

    Savaş Gürel


Disiplin Kurulu:

    Sevda Seven Şarkaya

    Serhat Kaya

    Arzu Dülger


Genel Merkez Delegeliği:

    Namık Kemal Aydoğan

    Recep Akın

    Sevilay Yürekten

    Gökhan Okulu


2006 yılında Eğitim-İş Denizli Şubesinin kurucusu olan Namık Kemal Aydoğan, görevini yeni kadrolara devretmiştir. Yeni yönetim, mazbatalarını aldıktan sonra görev dağılımını yaparak çalışmalarına başlayacaktır.

Adaylardan Tahir Çetin, kitle ve sınıf mücadelesinde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ve eğitim emekçileriyle omuz omuza mücadele edeceklerini belirtti. Fakir Baykurt’un sözleriyle, yalvarmadan ve boyun eğmeden ders vermeye devam edeceklerini ifade eden Çetin, genç, enerjik ve tecrübeli bir ekip kurduklarını vurguladı. Eğitim-İş’i Denizli’de yetkili kılmak için yorulmadan çalışacaklarını ve Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacaklarını söyledi.